lauantai 20. joulukuuta 2014

Juoksutusta ja temppuilua

Wilin kanssa ollaan tehty maastakäsin irtona jonniin verran jälleen. Oon laskenu Wilin aika usein maneesin irti välillä piuhojen kanssa ja välillä ilman mitään varusteita. Kamera vaan harvemmin on mukana, joten kuvia ei niinkään ole kertynyt. 

Ollaan alkuun kävelty molemmat yhdessä maneesia ympäri ja lopulta olen laskenut pojan irti ja antanut ravailla rauhassa ilman että pojalla on ketään, joka "vaatii kulkemaan oikein päin". Jossain välissä olen sitten laittanut piuhat ja tiukkaillut sopiviksi. Wilin kanssa ei olla tarvittu liinaa ollenkaan, jos maneesissa ei ole ollut muita. Sillä poika juoksee nätisti ympyrällä (paitsi jos koittaa juoksuttaa ja kuvata ite samaan aikaan). 
Alla olvista kuvista huomaa, kuinka Wili on saanut laukkaan ja raviin lisää voimaa, huomaa jo kuvista kuinka liike lähtee enemmän takanta eteen, kuin pelkällä etuosalla sähellystä. 
Seuraavana tavoitteena olisikin saada irtona olevat liikkeet irti myös selästäkäsin. 
















Ollan treenattu Wilin kanssa ahkerasti kumartamista ja lopulta ollaan päästy aika hyvään pisteeseen jo. Hieman tarvii jalasta vielä opastaa, mutta muuten poika osaa kumartaa oikein nätisti jo. 

Kumarrus
Puspus
Nami palkalla oppii poni samat temput ku koirakin, jollei jopa enemmän (;
"Näitkö mamma ku olin taitava, mut et viittis pyyhkii hiekkoi päästä?"
Pörröpää
Kuin koira, seuraa perästä pelkästä pyynnöstä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti