keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Koulua puomeja koulua

Toissapäivänä Senja kävi jälleen ratsastelemassa Wilillä, tarkotuksena oli mennä puomeja mutta maneesin ollessa täynnä porukkaa. Päätti Senja mennä koulua puomien sijaan. Alkuun Wili oli hirmu kankea jälleen, mutta parani loppua kohden. Sain myös Senjan lupautumaan Wilin kanssa koulukisoihin jos en itse kykene (;

Itse olin jälleen linssin takana sen aikaa mitä pakkaselta kykenin. Sormet jääty todella nopeasti eikä kuvaamisesta tullut enään mtn, joten lukijat ja vierailijat joutuvat nyt tyytymään vain alkutunnin kuviin.


Ekat kierrokset leikittii kanaa..

Seuraavilla ruvettiin antamaan periksi (:


Balloboika :3


Eilen Senja kävi menee puomeja, jotka meni ihan hyvin. Wili oli vain hirmu laiska eikä olisi halunnut olla yhtään kunnolla kuulolla.

Tänään kävin ite ratsastaa Wilin. Alkuun olisin halunnut heittää kirveen kaivoon ja lähteä takaisin talliin, mutta tsemppasin sitten itteeni ja päätin että en luovuta. Kävin alkuun kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen keskityin tekemään harjotusraissa pohkeenväistöjä uralta ja uralle. Lopulta Wili rupesi kulkemaan tosi nätisti ja vastas nopeesti apuihin. Ainut miinus tän päivän treeneissä oli Wilin raskuus edestä. Vaikka kuinka koitin ajatella, että ratsastaisin takaa eteen ja pitäisin kevyen tuntuman edestä, tuntui kuin Wili olisi vain painanut vastaan.
Huomenna sitten Senjan kanssa taas tallille ja puomeja ohjelmassa (:

2 kommenttia:

  1. Otatko haasteen vastaan? http://peterfjord.blogspot.fi/2014/01/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen haasteen kun on aikaa panostaa enemmän blogin puolelle (: Kiitos haasteesta (:

      Poista