keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Taukoilua bloggaamisessa, lomailua ja uuden vuoden aloittelua

Ei oo ollu inspiraatiota kirjotella, ei sitten yhtään. Ja suurin syy siihen varmaan on etten jaksa kirjotella ilman kuvia. Wilin kanssa ollaan kuitenkin edistytty ja sain jopa houkuteltua kaverin ratsastamaan Wilillä. Blogin puolelle oon jaksanu panostaa ainoastaan uuden ulkoasun suhteen, johon en ite oo täysin tyytyväinen mutta saa kelvata. En tehnyt ulkoasusta talviaiheista sillä oma talvi fiilis on jossain kadoksissa. Johtunee varmaa kurakelistä, joka ulkona vallitsee.

Oon harjotellu Wilin kanssa nytten avoja ja sulkuja ravissa, sillä käynnissä molemmat onnistuu hyvin ja nätissä muodossa. Ravissa jalat ja pää ei vain suostu oikein kunnolla yhteistyöhön. Kuitenkin useiden toistojen jälkeen ollaan saatu tosi hyviä pätkiä ja positiivisia kokemuksia, mitkä on Wilille ennenkaikkea tärkeää, jotta pojan itseluottamus kasvaisi uusia asioita kohtaan.

Kaverini kävi myös elämänsä ensimmäistä kertaa kokeilemassa mitä on ratsastus ja oli näin ensimmäistä kertaa elämässään hevosen kanssa missään tekemisissä. Löin kaverin kanssa vetoa, ( käyttäen hyväkseni ehkä hieman toisen humala tilaa, mutta ajatus on tärkein (; ) että tämä uskaltaa ratsastaa ja voisi jopa pitää sitä ihan hyvänä juttuna. Lopputuloksena Kalle päätti ettei ratsastus ole ihan kauheaa vaan ihan siisti kokemus (: Taluttelin Kallea ja neuvoin perusjuttuja ratsastuksesta, kuten kuinka lähdetään liikkeelle, käännetään ja pysähdytään. Kalle sai myös kokeilla harjotusravia, joka oli kuulema aika kamalaa :D


Kalle ensimäistä kertaa hevosen selässä. Ja jos joku nyt katsoo tätä hevosen kiduttamiseksi, koska Wili on niin pieni niin tarkennuksena. Vuonohevonen on erittäin vahva pienestä koostaan huolimatta, eikä näin ollen "kuole" isommankaan ratsastajan alla. Pidän Wilillä tietyn painorajan kaikesta huolimatta, niin talutusratsastuksessa kuin muutenkin henkilöillä jotka lasken Wilin selkään. 


Loppuun vielä muutama räpsy mitä on tullut oteltua puhelimella ja kameralla (:

Silmälääkärissä käynnin jälkeen kaverin pupillit hieman laajeni ja oli hienon näköset.. Tällähetkellä pupillit jo normit mutta pari päivää sai ihastella laajoja pupilleja :D

Turilas odottamassa maneesiin pääsyä

Uudenvuoden aattona eli eilen näppästy kuva kentältä, kuva ei vain kerro todellisuutta kuinka kauniin värinen taivas olikaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti