keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Uusi satula

Otsikko kertookin kaiken, en ole saanut satulaa jota olen pitkään jo kuolannut mutta sensijaan päädyinkin ostamaan Wilille käytetyn koulusatulan. Ratsastin muutaman tunnin kokeilumielessä satulalla ja Wili liikkui paremmin kuin mitä nyt entisillä satuloilla. Liike on paljon rennompi ja hölmöily on jäänyt vähemmälle.
Nyt siis satulakokoelmaa koristaa jälleen uusi satula.. Entisistä koitan toki päästä eroon, mutta tuntuu ettei satulat liiku ei sitten mihikkään.

Kuvia Senjan pitämältä koulutunnilta, jossa ajatukset eivät olleet Wilillä eikä miulla mukana ollenkaan.
Senjaa pitäisi opastaa kameran käytössä ja miua maltillisuudessa Wilin kanssa :D Turhaudun tosi helposti Wilin huonoina päivinä, sillä tiedän pojan osaavan sen mitä pyydän, mutta siltikkään mitään pyytämääni asiaan viittaavaa ei tapahdu.

Asetukset kohillee..

Muuli valmiina työntekoo :p

Tai ei sittenkään.. Herraa ei kiinnostanu yhtään

Vaikka koitin taivutella molempiin suuntiin

Tehdä pienemmällä ympyrällä väistöä

Molempiin suuntiin


Laukatakki yritettiin

Mut yrittämiseks se sitten jäikin

Loppuraveissa oli ees hieman yritystä

Ainakin hetkittäin

Senja halusi myös päästä kokeilemaan miltä uusi satula takapuolen alla tuntui :D
Ja fiilikset kuvasta huomaten olivat mahtavat !
Kävin myös eilen Wilin kanssa pitkästä aikaa Satun tunnilla ja tuli tosi hyvä fiilis. Satu kehui kovasti kuinka Wili on mennyt eteenpäin ja sai hymyn nousemaan korviin. On ihana kuulla jonkun ulkopuolisen sanoin miten on onnistunut pojan kanssa, vaikka epäonnistumisia on ollut mukana vaikka kuinka paljon. Sitä fiilistä ja onnellisuuden tunnetta ei voita kyllä mikään (: Ei voi olla ku ylpee tuosta karvamoposta ja tyytyväine ostopäätökseen vaikka sitä hetken pitikin miettiä. Oonko tosissani haluamassa enemmän luurankoa muistuttavan ponin haamun ku oikeesti hyvä kuntosen ponin?

Mutta kyllä, halusin. 
Wili ensimmäistä päivää uudessa kodissa. Niin viattoman ja reppanan näköinen takkupallero.

5 kommenttia:

  1. mikä satula teillä nyt? :) onko wilillä koskaan satulat ahdistanut lapojen kohdalta? meidän fransulla tuntunee nykyinen ahdistavan lapojen kohdalta, eikä pääse kunnolla liikkumaan eteenpäin.. mihäkän satula mahtaisi olla tällaiselle hyvä, hmmmm :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyne satula on täysin merkitön ja tuttavan entiselle ratsulle teetetty satula, joka ei käynyt enään uudelle hepalle jonka hän osti. Joten myi sitten pois nurkista pyörimästä ja meijän onneks sopi Wilille ku nenä päähän (:
      Wilillä lavat tuottaa useimmiten ongelman satuloiden kanssa sillä monissa satulossa lavoille ei oo jääny tilaa liikkua ja satulat on hirmu helposti valunu lapojen päälle. Estesatulaa en ees uskalla haaveilla pahemmin Wilille sillä lavat on ollu tähä mennessä sovitetuissa estesatuloissa aina tiellä.
      Itse tykkäsin Wilin entisestä Alfur satulasta (joka myynnissä) sen takia, että se antoi lavoille tilan liikkua, eikä valunut lapojen päälle. Hirmu vaikea rupea sanomaan, että mikä juuri Fransulle sopisi, mutta kokeilemalla selviää hyvin pitkälti (:

      Poista
    2. okei! eli ei olla ainoita, jolla ongelmia lapojen kans johon ei satula käy. no täytynee rueta mietiskelee erilaisia satulavaihtoehtoja. :)

      Poista
    3. Ette todellakaan oo (: ja kyl se sopiva satula yleensä tuppaa löytymään etsintöjen jälkeen (:

      Poista