sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Piiitkä tauko kirjottamisesta

Wilin kanssa ollaan keretty tekemään jos vaikka mitä. Wilillä on myös nykyään vuokraaja, koska oma aika ei enään pikkuhiljaa riitä mitenkään. Eikä aikaa varmasti tule liikenemään enempää kun koulu jatkuu syksyllä jälleen.

Wili on päässyt Senjan kanssa treenaamaan jälleen miten kanskien kanssa tulee käyttäytyä, alkuun oli hieman erimielisyyttä ja Wili olisi halunnut vain töhöttää omiaan eikä kuunnella yhtään. Lopulta poika oli oikein hieno plussapallo ja kuunteli kiltisti (: Kuvista huomaa kuinka Wili olisi välillä halunnut painua vain kuolaimen alle eikä meinannut suostua tulemaan pois sieltä millään.



















Wilperttiä kävi myös moikkaamassa vanha tuttu. Ratsastin Wilin pohjalle nopsaan ja eikun toinen kuski kyytiin.. Alkuun olivat molemmat vähän ihmeissään, että mites nyt tulis toimia. Wili tietty tajus heti miten tulisi toimia. Kunnon mullitus päälle ja kaikki opit johonkin synkimpään aivolohkon osaan visusti jemmaan. Pienen kuskin kurituksen jälkeen rupes joitain oppeja kumpuamaan kirkkaampaan osioon aivoja.





*Vruuuum, en varmasti kuuntele pidätteitä*
*Äläkä luule et voisin vasemmalle kattoo* 
*Mut voin silti esittää kilttiä ponia*



Arvaatteko jo kuka tuli Wiliä moikkaamaan?

Katihan se! (:

Kyllä, on se ihan normaali (yleensä)
Enempää kuvia ei oikein ole tullut räpsittyä, mutta Wilillä on käynyt vuokraaja nytten tähän mennessä 2 kertaa ja Vilja läpiratsasti Wilin (: Ensi viikolla koitan keretä kirjoittelemaan vähän paremmin pojan kuulumisia :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti