lauantai 24. tammikuuta 2015

Jos vaikka lopulta onnistas

Alan olla jo niin kyllästynyt, kun tänäpäivänä joidenkin ihmisten on niin vaikea pitää sovituista asioista kiinni.... Mutta jos nyt vaikka lopultakin voisi asiat ruveta luistamaan ja menemään niinkuin ollaan yhdessä sovittu..

Wilillä siis jälleen on vaihtunut vuokraaja. Yhteinen taival Wilin uuden vuokraajan kanssa on alkanut todella hyvin. Uusi vuokraaja on Ella niminen tyttö.  Ella pärjää Wilin kanssa hyvin ja on sitoutunut todella hyvin Wilin hoitoon. Niinkuin ollaan sovittu. Tykkään tavasta jolla Ella Wiliä kohtelee. Hellästi, mutta silti päätäväisesti. Toivottavasti kaksikko opettaa toisilleen mahdollisimman paljon. Wili ainakin pitää huolen, ettei vuonoponin metkut jää vieraiksi (;

Ellan ensimäinen kerta Wilin selässä. (maneesilaatu)
Uskallan Ellan laskea hoitamaan Wiliä yksin, ilman että stressaan onko molemmat päivän päätteeksi hengissä. Hyppykerroilla olen ollut mukana toistaiseksi. Blogia pitempään seuranneet saattavat ymmärtää syyn hyvin, miksi en ihan yksin uskalla Wilin kanssa antaa kenekään loikkia alkuun. Mutta enköhän laske Ellan ja Wilin hyppelemään ilman, että itse olen paikalla (kunhan luotan ettei Wili tyhmäile). Ella on enemmän estepainotteinen ratsastaja ja tykkää hyppäämisestä, joka tasapainottaa hyvin Wilin liikutusta. Itse kun en noita esteitä välttämättä niin innokkaasti olisi hyppäämässä :D Kavaletit riittää meille, joten Ella saa hoitaa yli 40cm:set tolppa puomi hökötykset.

Ensimäisiä hyppyjä. (maneesilaatu)

Ekalta hyppykerralta. (Maneesilaatu)
Ellan ja Wilin kuulumisia Ellan näkökulmasta pääset seuraamaan TÄSTÄ (:

3 kommenttia:

  1. Blogisi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! (: Liityin lukijaksi(:
    Käy toki kurkkaamassa meidän blogi jos kiinnostaa 5v ratsukoulutus vaiheessa olevan vuonon ja 21v varhais eläkepäiviä viettävän vuonon touhut(:

    VastaaPoista
  2. Unohtui laittaa blogin osoite aiempaan kommentiin.. :D dementia kun on. Tosiaan blogin löytää täältä --- > http://kopiokappale.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiitos (: käyn mielellää kurkkaamassa, hauska lukea muittenki vuonisharrastajien kuulumisia (:

      Poista